Date Posted to Website: 01/11/2023



Board of Trustees Work Session January 12, 2023 5:30pm - 8:30pm • Kent Hall 262

Agenda

Time:	Topic:	Presenter(s):
5:30pm-6:00pm	Dinner and Networking (30 minutes)	Trustees
6:00pm-6:05pm	Welcome and Open Meeting (5 minutes)	Chairman Sidney Gibson
6:05pm-6:35pm	Board Assessment Follow-Up (30 minutes)	Chairman Sidney Gibson Artis Hampshire-Cowan, Esq.
6:35pm-7:05pm	Board Governance Follow Up (30 minutes)	Trustee Tomeka Bumbry Artis Hampshire-Cowan, Esq.
7:05pm-7:35pm	MBE & LMBE Program Model Follow Up (30 minutes)	Terri Bacote-Charles Kris Chewlin
7:35pm-8:15pm	CyberWatch Center 501c3 Follow Up (40 minutes)	Dr. Clay Railey Dr. David Tobey
8:15pm-8:30pm	Debriefing & Closing	Chairman Sidney Gibson